FREE 3-day shipping Benelux |  Worldwide shipping

Amazoniet | Calmness

amazoniet amazonite edelstenen

Waan je in een kuuroord met heerlijke mint- en eucalyptusgeuren en voel je innerlijke rust met deze prachtige natuurlijk groen tot turquoise edelsteen die vernoemd is naar de rivier de Amazone. Volgens oude wijsheden zou deze edelsteen je problemen en vraagstukken vanuit meerdere kanten laat bekijken waardoor je meer innerlijke rust zou ervaren en openstaat voor anderen.

 De steen heeft een heel rustgevende kleur van groenig tot licht turquoise, soms met heel lichte aders, is opaak en heeft een glasachtige glans. 

 Amazoniet ofwel Amazonite werd als sieraad al gebruikt tijdens het zesde millennium voor Christus in Mesopotamië en waren ook erg bekend in India, Sudan en Egypte waar ze veel gebruikt werden voor amuletten. Bovendien in Midden- en Zuid Amerika werd deze edelsteen, ook wel 'Amazon Jade' genoemd, veel gebruikt in sieraden, maar ook voor wondgenezing en als medicijn voor allerlei ziektes.

Amazoniet combineert prima met alle kleuren en zorgt voor een frisse en rustige uitstraling.

 'Feel your inner peace' 

 

< Shop Amazoniet Women's Collection     Shop Amazoniet Girls' Collection >

 

 

FREE shipping within Benelux

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen België, Nederland en Luxemburg. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.