FREE 3-day shipping Benelux |  Worldwide shipping

Duurzaamheid

Pure Prana stimuleert ‘Women Empowerment’. Als hét Ethical Fine Jewelry merk leiden wij kansarme Filipijnse vrouwen op tot echte vakvrouwen in ons atelier op de Filipijnen. Inmiddels zijn er al 22 vrouwen opgeleid en werken zij succesvol aan onze collecties. Daar zijn we enorm trots op! Samen werken we vol passie en overgave aan onze bijzondere sieraden. 

 

Naast een goede begeleiding en werkomstandigheden biedt Pure Prana deze Filipijnse vrouwen een vast basisinkomen. Hiermee kunnen de vrouwen zorgen voor een betere toekomst voor henzelf, hun gezinnen en daarmee hun hele gemeenschap. Het verdiende inkomen wordt onder andere gebruikt om de huur of het schoolgeld te betalen of lokale uitgaven te doen bij de bakker en de slager. 

 

 Fairtrade sieradenmerk Pure Prana. Oorbellen, armbanden en kettingen eerlijk en duurzaam handgemaakte Slow fashion met Nederlands ontwerp

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid, duurzaamheid, puurheid en een ethisch verantwoorde handelswijze. Voor zover dat mogelijk is, kopen wij onze materialen in bij lokale toeleveranciers die gecertificeerd zijn volgens World Fair Trade Organization Philippines, om de lokale gemeenschap van werk en een eerlijk inkomen te voorzien. De parels en edelstenen die wij inkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat ze een prachtige glans of afwerking hebben en lang mooi blijven.

 

Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en afbreekbare materialen en als wij printen, doen wij dat alleen op FSC gecertificeerd papier. Ons doel is om niet alleen Fair Trade te zijn maar volledig Fair Chain.

 

Fairtrade sieradenmerk Pure Prana. Oorbellen, armbanden en kettingen eerlijk en duurzaam handgemaakte Slow fashion met Nederlands ontwerp. Uniek kado!

 

FREE shipping within Benelux

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen België, Nederland en Luxemburg. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.