Gratis verzending binnen NL | Worldwide EUR 5,95 |  Uiterlijk de volgende werkdag verzonden

Labradoriet | Protection

Labradorite edelstenen

Labradorite heeft ook wel de naam Magic Stone. In allerlei opzichten is zij magisch: het is dé beschermende edelsteen en heeft over haar glazige groen-grijstinten een betoverende blauwe gloed. Als de zon op deze edelstenen schijnt word je elke keer weer verrast door haar fantastische kleuren, iets waar je nooit op uitgekeken raakt.

Deze edelsteen helpt volgens eeuwenoude tradities angst en onzekerheid te verdrijven en maakt daardoor meer ruimte voor zelfvertrouwen.

De beschermende edelsteen dankt haar naam aan de plek waar ze voor het eerst gevonden is, op Labrador Peninsula in Oost-Canada. Labradorite wordt al eeuwenlang hier gebruikt door de eskimo's voor decoraties en sieraden, als wel voor het ontgiften van het lichaam en in anti-verouderingkuren. 

Door haar basic groen-grijzige kleur is deze steen erg goed te combineren met alle andere stenen, en geeft een prachtige natuurlijke look. Deze edelsteen is nu al onze bestseller!

'Feel Magnificant'

 

 < Shop Labradoriet Women's Collection >

FREE shipping within NL

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen Nederland. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.