FREE 3-day shipping Benelux |  Worldwide shipping

Designer

Ellen Kupers
 Pure Prana is opgericht door de Nederlandse onderneemster en ontwerpster Ellen Kupers (1980). Ellen is een enthousiaste onderneemster. Een perfectionist die veel energie haalt uit de samenwerking met andere mensen en gepassioneerd een bijdrage wil leveren aan de wereld. Naast haar gezin houdt ze erg van wandelen, sporten, reizen en uiteten gaan.

 

Na haar studie Bedrijfskunde in 2005 vervult Ellen verschillende managementfuncties. In 2014 verhuist ze met haar man en baby naar Manila vanwege het werk van haar man. Op de Filipijnen start zij met Pure Prana Jewelry. Na een fantastische tijd te hebben gehad in Manilla en daar moeder is geworden van hun tweede zoon in 2015, verhuist Ellen medio 2017 terug naar Nederland. Sinds 2019 woont Ellen met haar gezin in Luxemburg waar zij vol overgave verder werkt aan het succes van Pure Prana. Ongeveer twee keer per jaar reist Ellen naar de Filipijnen. Ondertussen is er een 'voorvrouw' opgeleid die de dagelijkse gang van zaken waarneemt als Ellen niet op de Filipijnen is.

 

 

Fairtrade sieradenmerk Pure Prana. Oorbellen, armbanden en kettingen eerlijk en duurzaam handgemaakte Slow fashion met Nederlands ontwerp. Uniek kado!

FREE shipping within Benelux

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen België, Nederland en Luxemburg. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.