FREE 3-day shipping Benelux |  Worldwide shipping

Over ons

Pure Prana Jewelry is hét 'Ethical Fine Jewelry' merk, ontworpen door de Nederlandse onderneemster en ontwerpster Ellen Kupers (1980). Onze sieraden worden met de hand gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen in ons atelier op de Filipijnen.

 

 
“Elk Pure Prana sieraad is uniek, handgemaakt en fairtrade. Door Pure Prana sieraden te dragen, steun je getalenteerde Filipijnse vrouwen die werkzaam zijn in ons atelier.”

 

Pure Prana

Pure Prana betekent nieuwe levensenergie. Ons logo, de Tree of Life met 2 edelstenen, symboliseert ons kloppend hart. Elke dag werken wij vol passie aan het vervaardigen van een bijzondere collectie handgemaakte sieraden. Onze sieraden kenmerken zich door een vrouwelijk en elegant ontwerp en zijn handgemaakt van edelmetalen als zilver en goud en bevatten verschillende soorten echte zoetwaterparels en/of edelstenen. 

“Stay close to nature and sparkle like a natural beauty.”

  

Women Empowerment & Fairtrade
  Het verhaal achter onze sieraden vinden wij net zo belangrijk als de 'looks' van onze collectie. Pure Prana stimuleert 'women empowerment'. In ons atelier op de Filipijnen helpen wij kansarme Filipijnse vrouwen op een duurzame wijze aan een betere toekomst. Wij leiden deze vrouwen op tot echte artisans. Wij begeleiden hen, bieden hen goede werkomstandigheden en een vast inkomen, zodat zij voor een betere toekomst voor henzelf, hun gezinnen en daarmee hun hele gemeenschap kunnen zorgen. Met onze sieraden maken wij de wereld een stukje mooier en eerlijker.

 

 

 

“Geen liefdadigheid, maar op duurzame wijze werken aan een betere toekomst.”

 

Handgemaakte unieke sieraden

Ieder Pure Prana sieraad is uniek. Al onze sieraden worden door ons met de hand vervaardigd in kleine oplages. In onze ontwerpen gebruiken wij natuurlijke parels en edelstenen die in vorm en/of kleur altijd enigszins verschillen. Onze sieraden zijn tijdloos, hebben een relatief lange levensduur en kunnen bij verschillende gelegenheden het hele jaar door gedragen worden. Wanneer wij weer vol nieuwe inspiratie zitten brengen wij een nieuwe collectie uit. Blijf ons dus volgen! 

 

 

FREE shipping within Benelux

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen België, Nederland en Luxemburg. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.