Gratis verzending binnen NL | Worldwide EUR 5,95 |  Uiterlijk de volgende werkdag verzonden

Pyriet | Inspiration

Pyriet edelstenen

Deze positieve goudkleurige metallic edelsteen dankt haar naam aan het Griekse woord ‘pyr’ wat vuur betekent, en inspireert en geeft kracht ideeën uit te werken. Ze wordt ook wel ‘Fool’s Gold’ genoemd; onder andere de Indianen zagen deze edelsteen vroeger onterecht aan voor goud. 

Naar men zegt stimuleert deze edelsteen de 'flow of ideas' en zet ze aan tot daden en bevordert ze wilskracht.

De Oude Egyptenaren en Grieken gebruikten Pyriet al in sieraden en amuletten. Ook werd deze steen toegepast wanneer men last had van koude handen en/of voeten. Deze steen werkt namelijk verwarmend. Dit is vooral goed te merken in de zon. Deze edelsteen warmt namelijk erg snel op en behoudt lang de warmte.

Deze metallic gem kent zowel een gladde structuur als een meer robuuste. Onze huidige collectie heeft een structuur die er tussenin zit; niet helemaal glad maar ook niet zeer robuust. Wij vinden haar erg bijzonder! Vanwege de brons tot goudachtige kleur combineert deze erg mooi met alle andere kleuren. In combinatie met andere edelstenen krijgt ze telkens een andere uitstraling van stoer met zwart tot juist zacht met roze.

Vermijd echter contact met water; deze edelsteen kan dan gaan eroderen.

'Aspire to Inspire'

 

< Shop Pyriet Women's Collection >

FREE shipping within NL

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen Nederland. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.