Gratis verzending binnen NL | Worldwide EUR 5,95 |  Uiterlijk de volgende werkdag verzonden

Rozenkwarts | Compassion

Rozenkwarts Rose Quartz edelstenen

Deze zachtroze edelsteen staat voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander en voor natuurlijke schoonheid. Ze wordt ook wel 'Heart Stone' en 'Mother Stone' genoemd. 

Al vóór Christus werd deze steen gebruikt in amuletten en in verjongingskuren. Het zou de liefde bevorderen en goed werken tegen rimpels. Al in oude Egyptische graftombes werd rozenkwarts aangetroffen. Nu de dag wordt rozenkwarts nog steeds gebruikt bij professionele beauty behandelingen vanwege haar verjongende werking. 

Rozenkwarts wordt over de hele wereld veel gebruikt in sieraden. Ook is er veel imitatie verkrijgbaar. Niet zo gek, want het is een schitterende edelsteen! De echte rozenkwarts is in tegenstelling tot namaak, een glasachtige steen die vaag doorschijnend is met lichte witte vezels. Onze stenen hebben een gefacetteerde afwerking waardoor de pracht van deze edelsteen nog meer tot haar recht komt.

Met het dragen van rozenkwarts creëer je een zachte vrouwelijke look of geef je andere kleuren of sieraden een zachtere uitstraling. Ook voor meisjes een erg schattige edelsteen met een lieve diepere betekenis.

'Be Lovely'

 

< Shop Rozenkwarts Women's Collection   Shop Rozenkwarts Girls' Collection > 

 

FREE shipping within NL

Wij verpakken en versturen je bestelling met liefde en ZONDER VERZENDKOSTEN binnen Nederland. Wereldwijd hanteren wij een vast tarief van EUR 5.95.